Molenkring gaat weer zwaar ten onder op Massenhoven. Na de slechte heenronde zou je in de eerste helft gedacht hebben dat er eindelijk beterschap in de lucht hing, maar in de tweede helft ging het weer van kwaad naar erger. In de eerste 45 minuten was er weinig doelgevaar, we moesten echt wachten tot in de laatste tien minuten. Eerst was er Kevin Verbist die met een verkeerd gerichte trap de eigen doelman Steven Geudens bijna verschalkte, en enkele minuten later komt Tom Van den Heuvel plots alleen voor het doel van Massenhoven. In plaats van de bal binnen te trappen, besluit hij op de uitkomende doelman. In de tweede helft heeft de thuisploeg windvoordeel en is dan ook het gevaarlijkst. De eerste grote kans is wel voor de bezoekers. Thomas Cauwenbergs wordt diep aangespeeld en draait zich mooi vrij. Spijtig dat hij de grote kans naast trapt. Dat is de laatste mogelijkheid voor Molenkring. Massenhoven wordt steeds gevaarlijker en een doelpunt hangt in de lucht. Op het uur wordt een hoekschop heel gemakkelijk ingekopt door een vrijstaande thuisspeler. Amper zeven minuten later krijgen we een gelijkaardige fase waardoor Massenhoven op 2-0 komt. De match is meteen gespeeld want Molenkring is niet meer bij machte om iets terug te doen. Ze beginnen dan ook weer zoals in vorige wedstrijden achteraan op één lijn te spelen. Daardoor komt de thuisploeg nog enkele keren dichtbij een treffer. Zoals verwacht komt die er ook tien minuten voor tijd. Het is toch spijtig dat Molenkring, eenmaal ze op achterstand komen, er echt niets meer van bakken. Wanneer gaat dat eens eindelijk veranderen???